E-sportSM är bara runt hörnan!

Våra killar anlände för 16 timmar sedan i Umeå. De har fått en god natts sömn och är redo för en fullspäckad dag! Gruppspelen börjar klockan 16.00 idag och kommer att streamas LIVE på Aftonbladet med Maddelisk, Maven och EndarsS. Semi-finalerna spelas klockan 21.00 och 22.00. Själva finalen tar plats klockan 23.00.

Stefan ”MorroW” Andersson blev intervjuad av Aftonbladet precis efter att Gamespot.com gått ut och sagt att WesternWolves skrivit kontrakt med MorroW. WW berättar att MorroW kan ge erfarenhet till laget och ta deras Starcraft2-scen till nästa nivå. I intervjun  så berättar MorroW bland annat om hur han ser på motståndet ikväll och att han är rätt så säker på att han kommer att vinna. När Peter Ottsjö frågar om vilket det svåraste motståndet kommer att vara så svarar MorroW:

”Runa. Bobson kan jag också förlora mot. Förlorar jag mot någon annan dem kan jag lika gärna sluta spela professionellt. Men Runa är helt klart den bästa spelaren i den här deltävlingen.”  (Aftonbladet: ”Jag lär mig inget av att spela mot tölpar”)

Trots detta uttalandet så tränar alla prOperty-spelare som tusan inför mötena i eftermiddag.